ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18-10-2021 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΕΚ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΕΚ ΝΙΚΑΙΑΣ

Με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο προσέλευσής σας στο ΔΙΕΚ Νίκαιας.

Σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, τα μαθήματα του εξαμήνου 2021Β  θα πραγματοποιούνται δια ζώσης, δηλαδή με την φυσική παρουσία καταρτιζομένων και εκπαιδευτών του ΔΙΕΚ, αλλά με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπομένων διατάξεων για την αποφυγή της διασποράς του COVID 19.

Πρωτίστως σας υπενθυμίζουμε ότι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους του ΔΙΕΚ.

Η προσέλευση των καταρτιζομένων και των εκπαιδευτών στο ΔΙΕΚ θα επιτρέπεται εφόσον διαθέτουν:

  • Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο
  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή
  • Πιστοποιητικό νόσησης ή
  • Βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου 48 ωρών (RAPID TEST  ή PCR) θα διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα με δική σας δαπάνη.

Τα αποδεικτικά αυτά πρέπει να είναι σε έντυπη μορφή (τυπωμένα, όχι φωτογραφία στο κινητό).

Ο έλεγχος κατά την πρώτη εβδομάδα θα διενεργηθεί Δευτέρα και Πέμπτη, στον διάδρομο του Α΄ ορόφου του ΔΙΕΚ και σε ώρες που θα ανακοινωθούν για το κάθε τμήμα  με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τα τμήματα που δεν έχουν μάθημα την Δευτέρα , θα πρέπει να προσκομίσουν τα αποδεικτικά στοιχεία την Τρίτη, ενώ τα τμήματα που δεν έχουν μάθημα την Πέμπτη να προσκομίσουν τα αποδεικτικά στοιχεία την Παρασκευή.

Για τα τμήματα που θα κάνουν μάθημα στο Νοσοκομείο , ο έλεγχος θα διενεργείται εκεί.

Δε θα επιτρέπεται η είσοδος στο ΔΙΕΚ Νίκαιας σε όποιον δε χρησιμοποιεί σωστά τη μάσκα και δεν προσκομίζει τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα. Τότε, σας ενημερώνουμε ότι θα λαμβάνετε απουσίες!

Παρακαλούμε για την πιστή εφαρμογή των παραπάνω. ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ!