2022Β – Ημέρα Καριέρας – “Ειδικός Αισθητικής και Τέχνης του Μακιγιάζ”, “Βοηθός Φυσικοθεραπείας” και “Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής” Γ’ Εξαμήνου.

Την Πέμπτη, 19/01/2023, στο Αμφιθέατρο του Πειραματικού ΔΙΕΚ Νίκαιας, πραγματοποιήθηκε Ημέρα Καριέρας με τη συμμετοχή των εταιρειών AEGEO SPAS και DIY SPAS, με στόχο την ενημέρωση των καταρτιζομένων της ειδικότητας “Ειδικός Αισθητικής και Τέχνης του Μακιγιάζ” και τη στελέχωση των εταιρειών σε θέσεις Spa Therapist και Spa Manager για τη σεζόν 2023.

Η επικοινωνία μας αφορά την Ημέρα Καριέρας του Ομίλου μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ Δ.ΙΕΚ Νίκαιαςτην Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023, στις 18:00μμ – 19:30μμ, στο Αμφιθέατρο της σχολής σας, με στόχο την ενημέρωση για την στελέχωση εταιρειών μας, σε θέσεις Spa Therapist,  Spa Manager για τη σαιζόν 2023.

O Όμιλος CORDEA WORLD, με εταιρείες στο χώρο του Wellness, την AEGEO SPAS & την DIY SPAS, διαχειρίζεται τα τελευταία 20 χρόνια πάνω από 300 κέντρα SPA σε όλη την Ελλάδα & το Εξωτερικό, με στόχο την προσφορά άριστων υπηρεσιών ευεξίας σε Ξενοδοχεία 4*, 5*, Resorts, Villas, Boutique, City Hotel με το ίδιο πάθος, την ίδια υψηλή τεχνογνωσία και επαγγελματισμό!

Η agenda της ημέρας περιέλαβε:

  • Παρουσίαση των εταιρειών AEGEO SPAS & DIY SPAS
  • Θέσεις Eργασίας & Παροχές
  • Ενημέρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος
  • Προσωπικές συνεντεύξεις

2022Β – Ημερίδα: Πρακτική Άσκηση και είσοδος στην αγορά εργασίας

Την Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023, στο αμφιθέατρο του Πειραματικού ΔΙΕΚ Νίκαιας πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα την πρακτική άσκηση των καταρτιζομένων των ΙΕΚ και τους όρους και τις προϋποθέσεις εισόδου τους στην αγορά εργασίας μετά την αποφοίτησή τους, με συμμετοχή του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, της Skywalker και της Ευρωκλινικής Αθηνών.

Οι ομιλίες επικτρώθηκαν σε θέματα όπως:

α. στρατηγικές εντοπισμού προσφερόμενων θέσεων εργασίας,

β. διερεύνηση επαγγελματικού περιβάλλοντος,

γ. σύνταξη και αποστολή βιογραφικού σημειώματος,

δ. τεχνικές αυτοπαρουσίασης και επιτυχημένης συνέντευξης,

ε. καλλιέργεια δεξιοτήτων-κλειδιών (soft και functional skills) για την επιτυχή ένταξη στην αγορά εργασίας, (επικοινωνία, συνεργατικότητα, υπευθυνότητα, ευελιξία, δημιουργικότητα, ανάληψη πρωτοβουλιών, επίλυση προβλημάτων και

στ. απόκτηση εργασιακής εμπειρίας μέσω της πρακτικής άσκησης.

Την ημερίδα παρακολούθησαν οι καταρτιζόμενοι του Γ’ Εξαμήνου όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία στη συζήτηση με τους προσκεκλημένους φορείς και επιχειρήσεις να διατυπώσουν απορίες και να ακούσουν προτεινόμενες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως αντιμέτωποι για πρώτη φορά με την ανζήτηση και εύρεση εργασίας με αντικείμενο συναφές της κατάρτισής τους.