2022B – “Ειδικός Αισθητικής και Τέχνης του Μακιγιάζ” Α’ & Γ’ Εξαμήνου – Παρακολούθηση Σεμιναρίου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ C MARSO
Το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στον χώρο της εταιρίας C MARSO. Στην επίσκεψη συμμετείχαν οι καταρτιζόμενες/-οι του Α’ και Γ’ Εξαμήνου της ειδικότητας “Ειδικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ”. Εκεί μας υποδέχτηκε η κα Μαριέττα Σερπετίνη, η οποία εισηγήθηκε και της παρουσίασης στην οποία συμμετείχαν οι καταρτιζόμενες/οι.
Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τεχνική του ξηρού μανικιούρ με τη χρήση τροχού περιποίησης νυχιών, την εφαρμογή ημιμόνιμου βερνικιού easy off, νέας τεχνοτροπίας η οποία έχει και εύκολη αφαίρεση. Επίσης πραγματοποιήθηκε επέκταση φυσικού νυχιού με φόρμα με την χρήση vitamin gel, το οποίο βοηθά στην θρέψη του νυχιού και την ενδυνάμωσή του και είναι κατάλληλο και για περιπτώσεις ονυχοφαγίας.
Τέλος και στις δύο περιπτώσεις εφαρμόστηκε διακόσμηση των νυχιών, 3D nail art, με την χρήση φύλλων χρυσού, στρας και διάφορων άλλων υλικών. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης επιλύθηκαν πολλές απορίες που είχαν οι σπουδαστές πάνω σε αυτά που διαδραματίστηκαν κατά την παρουσίαση, αλλά και γενικότερα σε ό,τι αφορούσε την αισθητική άκρων, καθώς επίσης υπήρξε και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων μεταξύ της κας Σερπετίνη και των σπουδαστών.
Τέλος η εταιρεία C MARSO έδωσε την ευκαιρία στις/στους καταρτιζόμενες/-ους να γνωρίσουν τα προϊόντα της κάνοντας τους φοβερές προσφορές για να μπορέσουν να τα αποκτήσουν.