2023Β – “Βοηθός Φυσικοθεραπευτή” Α’ Εξαμήνου – εκπαιδευτική επίσκεψη στο Hammam Shahrazad

Την Πέμπτη 16/11/2023 πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική επίσκεψη του Α’ εξαμήνου στην ειδικότητα του Βοηθού Φυσικοθεραπείας στο κέντρο παροχής υπηρεσιών ευεξίας, Hammam Shahrazad, στην οδό Πορίνου 12 στην Αθήνα. 

Κατά την επίσκεψη, οι εκπαιδευόμενες/-οι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τους χώρους της μάλαξης και του χαμάμ και να ενημερωθούν για τις προδιαγραφές που πρέπει να τηρούνται σε έναν τέτοιον επαγγελματικό χώρο. Η υπάλληλος που έκανε την περιήγηση, απόφοιτος και η ίδια ΙΕΚ στην ειδικότητα του Βοηθού Φυσικοθεραπείας, εξήγησε διεξοδικά τι πρέπει να προσέχουν, τόσο από την άποψη της διαρρύθμισης των εκάστοτε χώρων, όσο και από την άποψη της εύρυθμης λειτουργίας του κέντρου. 

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα και να εκφράσουν απορίες, σχετικά με το επάγγελμα του Βοηθού Φυσικοθεραπείας ως υπαλλήλου σε παρόμοια επιχείρηση. Απαντήθηκαν ερωτήσεις αναφορικά με τις απαιτήσεις και τα προσόντα των εργαζόμενων, το μισθολογικό κομμάτι, τις πιθανότητες ανέλιξης και το λεπτό ζήτημα των επαγγελματικών ορίων, όσον αφορά στην παροχή υπηρεσιών ευεξίας.