2022Β – Εκπαιδευτική επίσκεψη των καταρτιζομένων των ειδικοτήτων “Ειδικός Αισθητικής και Τέχνης του Μακιγιάζ” και “Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας –Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής” στην Έκθεση BEAUTY στο MEC Παιανίας

Το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών της ειδικότητας «Ειδικός Αισθητικής και Τέχνης του Μακιγιάζ» και «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας –Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής» Α’ & Γ΄εξαμήνου στη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματιών Αισθητικής “BEAUTY GREECE”
στο MEC Παιανίας.

Οι καταρτιζόμενες/-οι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα περίπτερα πολλών εταιριών, γνωστών και καθιερωμένων αλλά και νέων, και να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της Αισθητικής και της περιποίησης άκρων.

Επιπλέον, παρακολούθησαν παρουσιάσεις εταιριών, στις οποίες έγινε επίδειξη νέων τεχνικών στο ημιμόνιμο μακιγιάζ και το bodypainting, στην περιποίηση άκρων και την ονυχοπλαστική. Τέλος, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν επαγγελματικά προϊόντα, μηχανήματα και καλλυντικά.



Η επίσκεψη στην Έκθεση ήταν μία σημαντική εμπειρία για τις/τους καταρτιζόμενες/-ους, γιατί ήρθαν σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου, συνομίλησαν μαζί τους, γνώρισαν τα προϊόντα και τα χαρακτηριστικά τους. Με αυτόν τον τρόπο σχημάτισαν μια πιο εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη για αυτά και αποσαφήνισαν τα κριτήρια επιλογής των προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.