Αποτελέσματα Παράλληλου Μηχανογραφικού για εγγραφή στα Δημόσια ΙΕΚ – Οδηγίες Εγγραφής

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν δοθεί στη δημοσιότητα οι βαθμολογίες του τελευταίου εισακτέου σε κάθε προσφερόμενη ειδικότητα σε κάθε Δημόσιο Ι.Ε.Κ. για την κάθε κατηγορία υποψηφίων (γενική/ειδική).

Οι υποψήφιοι μπορούν να συνδεθούν στην ιστοσελίδα του παράλληλου μηχανογραφικού (https://michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr) με τους κωδικούς των πανελλαδικών εξετάσεων και να πληροφορηθούν το αποτέλεσμά τους. Ταυτόχρονα, θα υπάρχει στην ίδια ιστοσελίδα σύνδεσμος με μια λίστα με τους επιτυχόντες, η οποία περιέχει μόνο τον κωδικό εξετάσεων κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Τα δικαιολογητικά και η διαδικασία της εγγραφής έχουν ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του παράλληλου μηχανογραφικού για τους επιτυχόντες στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και του Υπουργείου Υγείας, ενώ οι αντίστοιχες πληροφορίες εγγραφής για τα Δ.Ι.Ε.Κ. εποπτείας των άλλων Υπουργείων θα ανακοινωθούν ξεχωριστά από τα Υπουργεία αυτά.

Η προθεσμία για την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων στα Ι.Ε.Κ. επιτυχίας τους για τα Δημόσια Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού είναι από την Δευτέρα 28/8/2023 μέχρι την Τετάρτη 6/9/2023.

Τα δικαιολογητικά –σε όσους απαιτούνται- είναι αυτά που έχουν ανακοινωθεί στις Οδηγίες εγγραφής προς τους επιτυχόντες του παράλληλου μηχανογραφικού.

Παρακαλούμε διαβάστε παρακάτω τις σχετικές οδηγίες για την εγγραφή σας:

Ενημερώνουμε ότι τα Δημόσια ΙΕΚ του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. θα παραμείνουν κλειστά από 01/08 έως και 15/08.